Standplaats

Amsterdam

Dienstverband

Parttime

Reageer voor

25-11-2024

Solliciteer
Solliciteer

De baan (18 uur)

De afdeling Opleiden speelt een cruciale rol in de ontwikkeling en uitvoering van het opleidings- en trainingsaanbod van Ambulance Amsterdam. Ons team bestaat uit bevlogen instructeurs die de opleidingen verzorgen en docentontwikkelaars die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en ontwikkelen van de lesplannen.

Als docentontwikkelaar draag je direct bij aan de professionele groei, deskundigheid en bekwaamheid van ambulancezorgprofessionals. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van uitdagende en effectieve opleidingsprogramma’s, waarbij je gemiddeld 18 uur per week werkzaam bent, naast je functie als ambulanceverpleegkundige. Hiermee zorg je ervoor dat je collega’s altijd voorbereid zijn op wat de praktijk vraagt.

Jouw profiel

Je bent een ALS ambulanceverpleegkundige bij Ambulance Amsterdam of een andere RAV en hebt affiniteit met het opleiden van zorgprofessionals, bent creatief, flexibel en planmatig. Jij ziet het als een uitdaging om er voor te zorgen dat jouw collega’s goed geschoold blijven.

Verder heb je:

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Een opleiding didactiek op post-hbo niveau of bent bereid om deze te gaan volgen
  • De drive om ontwikkelingen binnen het vakgebied bij te houden

Dit bieden wij

Een goed salaris

Je wordt ingeschaald in schaal 60 van de cao Ambulancezorg en verdient tussen € 3.923,- en € 5.746,- bruto per maand. 

Een fijne werkplek

De afdeling opleiden is gevestigd op het hoofdkantoor aan de Karperweg in Amsterdam Zuid. Het is een zelforganiserend team dat bestaat uit 10 collega’s met allemaal hun eigen taakgebied. De afdeling opleiden is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van opleidings- en trainingsaanbod voor de collega’s die werkzaam zijn in het primaire proces.

 

SECUNDAIRE ARBEIDSVOORWAARDEN

Vakantiegeld en
Eindejaarsuitkering
Reiskosten
Sportvergoeding
Pensioen bij
Zorg & Welzijn
Korting op je
zorgverzekering
Personeels-
vereniging

Over ons

Ambulance Amsterdam is een van de grootste ambulancediensten in Nederland. Samen verzorgen we ongeveer 130.000 ambulanceritten per jaar. Wij zijn werkzaam in 3 regio’s: Amsterdam-Amstelland, Zaanstreek-Waterland en Kennemerland. Onze meldkamer ambulancezorg neemt alle 112-meldingen en besteld vervoer aanvragen aan voor de regio Amsterdam-Amstelland. Er werken bij Ambulance Amsterdam ruim 600 medewerkers.

Sollicitatieprocedure

1

Communicatie-adviseur is aan het werk achter de computer

Sollicitatie

Klik op de sollicitatiebutton op deze pagina om te solliciteren op deze functie.

2

Collega is aan het bellen

Binnen 2 weken reactie van ons

Binnen 2 weken na de sluitingsdatum van de vacature hoor je of we je uitnodigen voor het kennismakingsgesprek. Mocht je niet uitgenodigd worden, dan laten we je dat uiteraard ook weten.

3

Drie collegas zijn aan het overleggen

Kennismakingsgesprek

Maak kennis met de teammanager en een toekomstige collega. Tijdens dit gesprek proberen we een zo goed mogelijk beeld van elkaar te krijgen.

4

Kennismakingsgesprek tijdens een sollicitatie bij Ambulance Amsterdam

Tweede gesprek

Tijdens het tweede sollicitatiegesprek gaan we meer de diepte in om elkaar nog beter te leren kennen en te bepalen of we bij elkaar passen.

5

Twee kantoorcollega's zijn aan het werk achter de computer

Arbeidsvoorwaarden gesprek

Indiensttreding vindt plaats onder de voorwaarden van de cao Ambulancezorg. Je vindt deze cao op www.ambulancezorg.nl.

6

Collega is aan het werk op de laptop

Aanvraag VOG

Voordat je bij ons aan de slag kan, vraag je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan en lever je die bij ons aan.

7

Kantoormedewerker loopt weg door de gang, met een tas in z'n hand

Indiensttreding

Gefeliciteerd, je bent aangenomen bij Ambulance Amsterdam! Nu worden alle officiële zaken geregeld, zoals het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst.


Vragen?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met:
Diana van der Voort
Telefoon: +31 651087198

Solliciteer
Vragen

Neem een kijkje in de dag van een collega

Van politieagent naar ambulancechauffeur

Afgelopen jaar maakte Shermaine de overstap van de politie naar de ambulancezorg: een droom die ze al had sinds ze klein was. Ze vertelt over deze overstap.

Ambulanceverpleeg- kundige in opleiding Elsemieke

Elsemieke heeft na haar verpleegkunde-opleiding bijna 10 jaar in het ziekenhuis gewerkt op de SEH en IC. Ze besloot een paar maanden geleden de volgende stap te zetten: aan de slag als ambulanceverpleegkundige bij Ambulance Amsterdam.

Verpleegkundig centralist Kim

Kim is verpleegkundig centralist op de meldkamer ambulancezorg in Amsterdam. Als 112 wordt gebeld, zorgt zij voor de eerste hulp op afstand en beoordeelt ze of er ambulancezorg nodig is. Kim vertelt over haar uitdagende baan.

MCA verpleegkundige Sandra

Sandra is verpleegkundige op de middencomplexe ambulance (MCA). Ze vertelt over haar taken, over de leuke én de minder leuke momenten van haar werk en laat zien hoe de ambulance er van binnen uit ziet.

Ambulanceverpleeg- kundige in opleiding Ettiëne

Als je bent aangenomen bij een ambulancedienst als ambulanceverpleegkundige, start je met de opleiding tot ambulanceverpleegkundige aan de Academie voor Ambulancezorg. Etiënne zit in het opleidingstraject en vertelt over zijn ervaringen.

Expert opgeschaalde zorg en evenementen simon

Met een geschiedenis als ambulancechauffeur, ambulanceverpleegkundige én teammanager van een ambulancepost, is het ambulancewereldje Simon niet onbekend. Sinds 4 jaar is Simon Expert opgeschaalde zorg en evenementen. Simon vertelt wat deze functie inhoudt.

Ambulanceverpleegkundige Linda

Als aan Linda gevraagd wordt wat ze voor werk doet, dan zegt ze met trots dat ze ambulanceverpleegkundige is. En binnenkort breidt ze dat werk uit met de nevenfunctie aandachtsfunctionaris KMHG. Linda legt uit wat dat is en vertelt waarom ze het zo naar haar zin heeft bij Ambulance Amsterdam.

Teammanager en ambulancechauffeur Jurian

Jurian is ambulancechauffeur op post Hoofddorp, maar ook teammanager van deze post. Hij vertelt hoe hij deze twee functies combineert.

MCA chauffeur Tim

Als chauffeur op de en middencomplexe ambulance (MCA) rijd je voornamelijk besteld vervoer. Daarnaast is dit ambulanceteam gespecialiseerd in het vervoeren van mensen met onbegrepen gedrag. Tim is chauffeur op de MCA en hij vertelt over zijn werk.

Medisch hulpverlener Jeroen

Tijdens de recessie in 2013 verloor Jeroen zijn baan als grafisch vormgever. Achteraf gezien was dat een geluk bij een ongeluk: hij werkt nu als Medisch Hulpverlener op post Hoofddorp. Jeroen vertelt hoe dit zo gelopen is.

Uitgiftecentralist Emiel

Na 13 jaar in het ziekenhuis gewerkt te hebben op de sterilisatie-afdeling, was het voor Emiel tijd voor iets anders. Hij zag de vacature voor uitgiftecentralist, solliciteerde en werkt ondertussen 1,5 jaar met veel plezier op de meldkamer ambulancezorg. Hij vertelt meer over deze baan op de meldkamer.