Team middencomplexe ambulancezorg is verhuisd van de Karperweg in Amsterdam-Zuid naar een nieuwe ambulancepost aan de Meibergdreef bij Amsterdam UMC. Een moderne, ruime ambulancepost voorzien van alle comfort.

Vandaag openden Marleen van de Kerkhof (directeur-bestuurder van Ambulance Amsterdam) en Mark Kramer (Lid Raad van Bestuur Amsterdam UMC) officieel de nieuwe ambulancepost. En is de naam van de post bekendgemaakt: Post Meiberg.

Grote groei

Sinds de start van team middencomplexe ambulancezorg in 2018 was de thuisbasis het hoofdkantoor van Ambulance Amsterdam, aan de Karperweg in Amsterdam-Zuid. Door de grote groei van het team, was er behoefte aan een grotere garage en een groter dagverblijf. Het nieuwe pand biedt ruimte voor de ruim 115 ambulanceprofessionals van de middencomplexe ambulancezorg en hun 22 ambulances. 

Trots

Sinds 4 juli zit het team met veel plezier op hun nieuwe stek. Ronald Hoff en Steef Jappes, Teammanagers middencomplexe ambulancezorg: “Ons team is heel trots op hun nieuwe werkplek. De functionele garage biedt alles wat we nodig hebben, zoals een goede afzuiging, electra en plek voor 20 ambulances. Daarnaast bevat het pand een comfortabel en modern dagverblijf, waar voldoende ruimte is voor onze collega’s om te ontspannen. Deze nieuwe post geeft onze collega’s de motivatie om hun werk nóg beter te doen.”

Meer nieuws