HKZ Kwaliteitskeurmerk
Ambulance Amsterdam heeft een HKZ kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk waarborgt dat wij blijven signaleren, controleren en verbeteren om zo de kwaliteit van de door ons geboden zorg op hoog niveau te handhaven en waar mogelijk verder te verbeteren.

HKZ

NEN 7510
Ambulance Amsterdam is NEN 7510 gecertificeerd. Dit is een norm voor informatiebeveiliging speciaal voor de zorg- en welzijnsector. Ambulance Amsterdam voldoet tevens aan de algemene verordening gegevensbescherming. Wij hebben een functionaris gegevensbeschermer in dienst die zich volledig richt op het beschermen van de persoonsgegevens binnen onze organisatie en die toezicht houdt op externe verwerkers van persoonsgegevens. Bekijk het privacy statement voor meer informatie. 

NEN7510 Keurmerk Logo def

Veilig mailen
Ambulance Amsterdam gaat vertrouwelijk om met gegevens van patiënten. Wij mailen daarom veilig via ZIVVER. ZIVVER versleutelt de vertrouwelijke informatie die wordt gemaild. Alleen de ontvanger kan deze informatie lezen.

Zivver BLUE RGB
Veelgestelde vragen over ZIVVER:

Hoe open ik een bericht dat via ZIVVER is verstuurd?
Een e-mail van Ambulance Amsterdam dat via ZIVVER is verstuurd kan worden geopend door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van ZIVVER. Hier moet u een toegangscode (persoonlijk ontvangen of via de post) of sms-code invoeren. In deze filmpjes ziet u hoe iemand zonder ZIVVER-account een bericht ontvangt en leest.

Hoe reageer ik op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd?
Klik op de knop “Beantwoorden” om een reactie te geven op het bericht. U kunt dan in het antwoordveld direct uw reactie typen. Een bijlage toevoegen kan met de paperclip-knop. Verzend de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvangt u weer een notificatie per e-mail.